diumenge, de març 30, 2008
S'acosta Sant Jordi i com cada any en el nostre centre es celebraran els Jocs Florals. En aquest certamen literari teniu oportunitat de participar-hi tots aquells que us agrada escriure. És una manera d'esmolar l'enginy, de potenciar la creativitat i l' univers fantàstic que portem dintre A través de la poesia o de la narrativa trobem diverses formes de comunicació que ens posen en contacte amb el nostre entorn, qui sap si demà aquest entorn serà molt més ampli, com ha passat amb alguns dels nostres alumnes que varen començar amb els Jocs Florals de l'institut i en aquests moments són autors reconeguts: Joan Pau Hernández, Quim Aranda, etc... per donar-vos-en alguns exemples. Us encoratjo a escriure i a participar en el certamen literari. Molta sort!!

També et pot agradar

1 comentaris

 1. Hola Carme, soc el Xavi. Et pujo el comentari ;)

  ---

  Ciencia a un euro. Preguntes, respostes i un munt d'experiments.
  Autor: Dani Jiménez Albiac
  Foto: http://www.grec.cat/home/llibres/gifllib/cieneu1.gif

  --

  Aquest llibre d'en Dani Jiménez fa una recopilació de les preguntes absurdes (o no tant absurdes) que tots ens hem preguntat algun cop a la vida. Des de l'ou i la gallina, els misteris dels tubs de pasta de dents, i moltes altres coses que semblen molt complicades però que amb aquest llibre per fi entendrem com funcionen i/o succeïxen.

  Cada qüestió es presenta amb la seva pregunta corresponent, la explicació, un petit experiment per entendre-ho (sempre costarà al voltant d'un euro ;) i una explicació més científica per als primers de la classe.

  No és un llibre per llegir tot seguit ni amb presses, la gràcia es provar de fer un bon munt (o els que puguis) dels experiments que es proposen. Són de l'estil dels experiments que podem veure a programes de televisió com "El Hormiguero" de Cuatro o a la secció del mateix Dani a "El Club" de TV3. Recomenat per als més curiosos.

  ResponElimina