Taller de bibliografia al Treball de Recerca

dimecres, de novembre 08, 2017

Aquestes darreres setmanes els tres grups de 2n de Batxillerat han estat baixant a la biblioteca a realitzar el penúltim taller del Servei del TR. En aquest tallers hem treballat amb l'alumnat la redacció de la bibliografia, donant especial importància a com citar monografies en paper, articles de revistes i llocs web.


Com ja va sent la tendència habitual a la biblioteca, aquest taller ha estat molt pràctic. Els alumnes han fet servir el material disponible a la biblioteca per practicar l'elaboració d'aquestes citacions bibliogràfiques. Des de la biblioteca hem atès els diferents dubtes i problemes que han sorgint i hem donat a l'alumnat material i indicacions perquè puguin redactar la seva bibliografia sense problemes.


En el moment de la redacció d'aquest article els alumnes ja han entregat el seu Treball de Recerca i des de la biblioteca ja estem treballant per atendre la última fase del TR: la presentació oral. Demà comencem els tallers. Pots reservar la teva plaça al formulari de contacte que trobaràs a aquest web.

També et pot agradar

0 comentaris