Novetats JN - Sant Jordi 2017

dijous, d’abril 27, 2017

Ahir a la tarda ens van arribar alguns dels llibres que hem adquirit per a Sant Jordi.


A partir d'ara ja els teniu disponibles per agafar en préstec alguns dels títols que hem adquirit per la festivitat de Sant Jordi.

Aquests títols són:
El desvan de Tesla
Desván de Tesla
Un jove de catorze anys anomenat Nick, el seu germà menor i el seu pare es muden a l'atrotinada casa victoriana que acaben d'heretar. Quan Nick obre la porta de la golfa, cau una torradora que li pega en el cap. Aquest serà el començament de les seves estranyes experiències amb les velles andròmines que troba en la golfa. Després de desfer-se de tots ells en una venda que organitza a la porta de la seva casa, Nick fa amistat amb Mitch, Caitlin i Vincent, amb els qui descobreix que totes aquelles andròmines tenien propietats extraordinàries. I encara més: Nick esbrina que la golfa és un estrany vòrtex magnètic que atreu tota classe de problemes. És com si la golfa mateixa tingués intel·ligència... i una finalitat.


Un haiku per a l'Alícia
Haiku per a l'Alícia
Als disset anys, el Genís Gràcia creu que la seva vida és un fracàs: els pares s'han separat, no se'n surt amb els estudis, s'avorreix... Quan creu que ha arribat a un carreró sense sortida coneix l'Alícia, que ha fundat una societat secreta on es discuteix sobre la felicitat, els diners o el sentit de la vida. La fascinació per la misteriosa Alícia, amant dels haikus, coincideix amb la singular feina que acaba de trobar en una editorial.

 Rosa Parks : la lluita contra el racisme
Rosa Parks : la lluita contra el racisme
Al llarg de la història hi apareixen algunes persones que han tingut una intervenció cabdal en la lluita per assolir la justícia i la igualtat. Aquest és el cas de Rosa Parks, una humil cosidora negra de Montgomery que un dia del 1955 es va negar a cedir a una persona blanca el seient que ocupava en un autobús segregat. Aquest gest tan simple va desvetllar la solidaritat de tota la comunitat negra i fou el revulsiu que necessitava el moviment a favor dels drets civils per eradicar d'una vegada el racisme als Estats Units. La vida de Rosa Parks, una dona senzilla i compromesa, és tot un exemple de com una actitud ferma i resoluda davant la injustícia pot contribuir a canviar el món.

 Allò de l'avi
Allò de l'avi
La meva vida s'ha convertit en un embolic de dimensions còsmiques: Ja no tinc ni idea de qui sóc. Només sé que pertanyo a l'espècie humana, em dic Salva, tinc tretze anys, i sóc al sofà de casa, concentrat. Vull fer memòria i tirar uns mesos enrere, quan encara era feliç. Abans que passés allò de l'avi i ser feliç resultés impossible.

L'heroi perdut
Heroi perdut
 En Jason té un problema: no recorda de res. De cop s'ha despertat en un autobús escolar ple de nois i noies que van d'excursió. Pel que sembla, la seva xicota es diu Piper i el seu millor amic, Leo. La Piper està segura que el seu pare està en perill. En Leo té una obsessió amb les eines. Unes criatures estranyes s'emporten els tres amics a un lloc anomenat Campament Mestís. Però és molt estrany, tot plegat; tothom parla d'una maledicció i de la desaparició d'alguns campistes. I el més estrany és que la gent d'aquell lloc insisteix que cada un d'ells està relacionat amb un déu.

També et pot agradar

0 comentaris