Portes obertes

dilluns, de març 06, 2017

Aquest dissabte la biblioteca del Menéndez va participar a la jornada de portes obertes que es va fer a l'Institut amb l'objectiu de donar a conèixer la labor educativa que fem al centre i presentar als pares que puguin estar interessats el projecte educatiu i els espais.


En aquesta jornada de portes obertes, la biblioteca mitjançant el seu personal bibliotecari, va poder explicar als visitants que és una de les grans apostes del centre i que juga un paper primordial en vertebrar les actuacions de lectura, de competència informacional i de investigació que es duen a terme al currículum educatiu de l'Institut.


Vam poder parlar sobre les activitats que fem en forma d'efemèrides, concursos o de unitats didàctiques, sobre el servei personalitzat de la biblioteca destinat als alumnes que realitzen el "Treball de recerca" al batxillerat, sobre la biblioteca digital que estem posant enguany en marxa, sobre l'adquisició del projecte Pergamino, sobre el projecte de crear una zona de lectura calmada, etc.

Si per qualsevol motiu no vàreu poder assistir podeu obtenir informació sobre el projecte de biblioteca a la nostra presentació de Prezi.Per últim volem felicitar al nostre alumnat l'excel·lent tasca que van realitzar com a ambaixadors i guies dels nostres visitants. Vam realitzat una gran feina de la que estem molt orgullosos.

També et pot agradar

0 comentaris