Compres Re-read

dimarts, de març 21, 2017

No només de novetats viu una biblioteca ja que una part del pressupost de compra ha d'anar destinada a reposar llibres no retornats, a completar col·leccions de les que falten alguns números, a adquirir clàssics antics o moderns que no es tenen o a canviar-los per exemplars més nous.

Amb aquest motiu la biblioteca de l'Institut acut varies vegades al curs a la llibreria "Re-read" que tenim a dues cantonades. Allà ens atenen fenomenalment i ens ajuden en aquest objectiu de renovació i completació del fons, a la recerca del nostre objectiu que el fons de la biblioteca sigui el més complet i tingui la qualitat més alta possible .

Aquest cop hem pogut adquirir els següents exemplars:Clàssics dels que no disposavem com "Seda" d'Alessandro Barico o "El Zorro", renovacions com "Juan Salvador Gaviota", números pendents de la saga del famós detectiu "Flanagan", el futbolista del Barça "Eric Castel" o "Fairy Oak" i inclús alguna joia descatalogada i necessària a tota biblioteca escolar i juvenil com "Un seguit de desgràcies catastròfiques", de la que Netflix ha produït la sèrie de televisió (trailer).

Durant el transcurs d'aquesta setmana anirem catalogant aquests document per que estiguin disponibles el més aviat possible per treure'ls en préstec.

Que gaudiu de la lectura!

També et pot agradar

0 comentaris