Activitat : Aspectes formals del PR (4rt ESO)

dimarts, de març 28, 2017

Avui hem començat una activitat, que s'allargarà durant el tercer trimestre d'aquest curs, dissenyada especialment per a l'alumnat de 4rt d'ESO que haurà de realitzar el "Projecte de Recerca" (PR).


A aquesta activitat, demanada i coordinada amb el professorat, els alumnes treballen en mig grup amb el personal bibliotecari i els diferents materials de la biblioteca els diferents aspectes formals i organitzacionals d'un treball, les seves seccions formals (portada, índex i introducció) i una breu introducció a com fer la bibliografia.

Aquesta activitat com gairebé totes les que realitzem a la biblioteca, està dissenyada en format de taller pràctic. Els alumnes treballen diferents competències com poden ser la comunicativa i lingüística, tractament de la informació, aprendre a aprendre, autonomia i iniciativa personal i la competència informacional.

Al final del taller els alumnes havien de presentar a la resta de grup el material treballat i el·laborat durant la sessió. Aquí tenim un DIN A4 que ha preparat un grup per explicar com es fa una bibliografia.


També et pot agradar

0 comentaris