Nou bloc

divendres, de gener 27, 2017

Hem actualitzat el bloc!

Estem molt contents de donar aquesta bona nova, a la que hem invertit moltes hores de feina.

Aquesta actualització s'ha fet per diferents motius. Primer és que teniem el bloc una mica abandonat. La tendència dels últims anys ha estat fer difusió a les xarxes socials i amb això el bloc s'ha vist una mica afectat. A més l'estètica i funcionalitat del bloc, s'havia quedat molt estancada i antiquada, cosa que provocava que no fos atractiu de consultar i que tingues molt poca funcionalitat.Així doncs la reforma que hem fet del bloc compleix varies funcions. En primer lloc una reforma estètica molt més moderna i atractiva. En segon lloc, ara el bloc dona opció de consultar de forma molt senzilla totes les xarxes socials de la biblioteca, però també d'interaccionar amb elles i fer difusió de tota la seva informació, a través d'aquestes.

També hem configurat el bloc per a què el catàleg estigui en una posició predominant. Just és el primer enllaç a la part superior del web. Però a més, també és pot accedir directament a altres seccions que abans no teniem com per exemple el de "Història de la biblioteca", o els informes de tota l'activitat de la biblioteca a la secció "Memòries", així com un Prezi on s'explica el projecte i les línies de treball de la biblioteca. A més també hem guanyat un enllaç de contacte directe, una breu descripció sobre la biblioteca, un petit quadre que ens informa de les últimes notícies de les biblioteques escolars a la premsa, o l'opció de poder veure les fotos de l'Instagram, sense sortir del bloc.

Esperem que aquestes notícies siguin del vostre grat, així com que satisfaci les necessitats informatives dels nostres usuaris sobre la biblioteca. Tanmateix, us convidem a fer-nos qualsevol suggerència per continuar millorant.

Gaudi-ho de la lectura!

També et pot agradar

0 comentaris