Noves revistes a la biblioteca

dimarts, de novembre 03, 2015

Un dels objectius que ens hem proposat per aquest any, és el de donar-li un canvi de cara a l'expositor de revistes. De vegades les revistes, són "L'aneguet lleig" de la biblioteca escolar a secundària. Tan sols una petita cerca a Internet, ens mostra una gran quantitat de debats sobre, com són de poc apropiades i fins i tot nocives, aquest tipus de publicacions, per a aquest públic.

Desprès d'invertir molt de temps de cerca, sobre quines revistes volíem tenir a la biblioteca, finalment ens hem subscrit a dos títols. Un és "Hobbyconsoles". Aquesta revista, de la que ja vam tenir alguns números el curs passat, ha estat sempre ben rebuda pels nostres usuaris.

Els motius pels que hem apostat per aquesta revista, és per que pensem que és una publicació, que al contrari d'altres sobre videojocs, prima el contingut, per sobre dels anuncis comercials. A més ens agrada especialment per la seva transversalitat, ja que no només parla de novetats, en el món del videojocs, si no que tambépodem trobar articles sobre tendències, història dels videojocs, crítiques, inclús te un espai de pel·lícules, llibres i noves tecnologies.


L'altre revista a la que ens hem subscrit és l'anomenada "I love English", de l'editorial Bayard Educación. També hem triat aquesta revista, per motius similars a l'altre títol. És una publicació que prima el contingut sobre la publicitat comercial (de fet, aquesta no en te gens de publicitat), i també per la seva transversalitat: cuina, literatura, cinema, música, economia, motor, cultura anglesa, ciència, ... Tot això acompanyat d'un CD de listenings dels articles, i una fixa de vocabulari, de les paraules marcades als articles.


Ja podeu passar per la biblioteca a llegir ambdues. Esperem que us agradin.

També et pot agradar

0 comentaris