Inici de curs

dimarts, d’octubre 13, 2015

Desprès d'un mes de curs, ja em encetat varies coses i estem projectant unes altres.

Per una banda, ja anem per la meitat en les presentacions i formació d'usuaris que fem, un any més, als usuaris de 1rs d'ESO. En aquestes formacions, es fa una jornada de benvinguda a la biblioteca, a part d'ensenyar als alumnes a cercar de forma autònoma al catàleg, les diferències entre un catàleg i Internet, els diferents espais de la biblioteca i el seu funcionament, etc.

També hem encetat l'Any Muntaner, poder inclús abans que cap altre biblioteca, però és que teniem moltes ganes de donar a conèixer i fer difusió d'aquests tipus de llibres, tant poc llegits de vegades, però tant importants i icònics.


Però no ens aturem aquí, ja que s'apropen imminentment altres dates literàries i altres projectes: l'estrena de Segon Origen, basada en la novel·la de Pedrolo, la de Pan, en Peter Pan, la presentació del Servei Especial pel Treball de Recerca pels alumnes de 1r de Batxillerat, les activitats del PLEC pels 2ns d'ESO, la reactivació de la Comissió interdisciplinar de biblioteca ... entre d'altres. I com sempre, disposats a col·laborar amb moltes altres que ens podeu suggerir.


També et pot agradar

0 comentaris