Nou videojoc sobre Sherlock Holmes

dilluns, d’octubre 20, 2014

D'aqui a pocs dies veure la llum un nou videojoc de Sherlock Holmes. I amb aquest ja aniran per la quarantena. I és que el detectiu més famós de tots els temps ha viatjat gairebé 40 vegades de les pàgines al videojoc, des del primer videojoc que el tenia com a protagonista i que va sortir al 1984.


Però aquest cop hi ha una diferència comparat amb els anteriors jocs. I és que aquest cop Sherlock Holmes es pot equivocar. O el que és el mateix, nosaltres ens podem equivocar jugant a ser Sherlock Holmes. D'aquest forma potser que enviïs accidentalment a un innocent a la presó. I es que a la vida tota decisió te una conseqüència. Acceptes al repte?

Llibres de Sherlock Holmes a la biblioteca:

Detectiu Sherlock Holmes. II Detectiu Sherlock Holmes. III 
Estudi en escarlata

Un cadàver trobat en circumstàncies estranyes posa en marxa els reflexos de Holmes, mentre la policia oficial es perd en divagacions errònies o deté ciutadans innocents. Un nou assassinat sembla que complica la història, però a Holmes la hi aclareix.Gos dels BaskervilleSegurament mai no podrem agrair prou a Fletcher Robinson, aquell misteriós amic d'Arthur Conan Doyle (1859-1930), que un capvespre plujós expliqués a l'escriptor la llegenda d'un gos fantasmagòric que assolava els erms de Dartmoor. El relat va fer reviure tant la imaginació de Doyle que el novel·lista va rescatar Sherlock Holmes de les cascades de Reichenbach, on l'havia llançat amb traïdoria deu anys enrere, i va crear la seva novel·la més brillant. En aquesta obra va fondre amb molta habilitat el gènere policíac amb els recursos de la novel·la de terror, el poder de la raó amb l'àmbit sobrenatural, el diàleg viu i lleuger amb la narració i amb la descripció d'ambients fantasmagòrics. Amb tots aquests ingredients, adobats amb una bona dosi de suspens i d'intriga, el plat no podia estar més ben preparat, de manera que l'agost de 1901 es va produir un dels esdeveniments més esperats de la història de la literatura: un públic expectant devorava el primer lliurament d'El gos dels Baskerville.


Sherlock Holmes i el cas de la joia blava : basat en l'obra original d'Arthur Conan Doyle


A partir d'un barret negre, vell i brut, Sherlock Holmes i el doctor Watson, investiguen el misteriós robatori d'una joia de valor incalculable.Su último saludo en el escenario

Conté: La aventura del pabellón Wisteria ; La aventura de la caja de cartón ; La aventura del Círculo Rojo ; La aventura de los planos del Bruce-Partington ; La aventura del detective moribundo ; La desaparición de lady Frances Carfax ; La aventura del pie del diablo ; Su último saludo en el escenario 

També et pot agradar

0 comentaris