Gabriel Picart

dijous, de març 06, 2014

Gabriel Picart (Barcelona, 1962) és un pintor figuratiu o realista  que gaudeix de fama internacional.  Havia estat alumne del  nostre  centre  i té  actualment una filla a 3r  d’ESO.

La setmana passada fa fer una conferència col.loqui  a la biblioteca per als alumnes de 4t  d’ESO i Batxillerat. Us deixem algunes de les seves pintures i una petita ressenya biogràfica d’aquest autor.
El 1996 va realitzar la seva primera exhibició individual en la Wolfwalker Gallery de Sedona, Arizona, exhibició que va ser immediatament seguida d'una exposició col·lectiva d'un grup d'artistes espanyols, catalans majoritàriament, a la Ambassador Gallery de Nova York – entre els quals es trobaven alguns dels pintors figuratius més importants d' Espanya aleshores. Gabriel Picart havia iniciat, doncs, la seva carrera com a pintor artístic. Galeries de tots els Estats Units sol·licitaven representar les seves pintures. Com a conseqüència d'això, ja no va acceptar més encàrrecs comercials i es va dedicar completament a la creació de la seva obra.



Les seves obres han merescut un especial interès per part d'importants crítics i col·leccionistes, i es troben en exposició permanent en algunes de les galeries més importants dels Estats Units, on pengen al costat de gegants del pinzell com Chagall, Miró, Dalí i Picasso, i de primeres figures de la pintura actual.


També et pot agradar

0 comentaris