Presentació del llibre "Cicatrius de1714"

dijous, de setembre 19, 2013

Fa un parell de dies la biblioteca va adquirir el nou llibre d'Andreu Martín anomenat "Cicatrius de 1714", el prolífic l'escriptor que es va fer famòs per la saga juvenil del detectiu Flanagan. Però l'obra d'Andreu Martín no acaba aquí ja que a part de novel·les juvenils, també ha escrit novel·les infantils i per adults.

Cicatrius de 1714

Andreu Martí va estudiar psicologia tot i que mai va exercicir, aquesta formació li va ajudar a construir millor els personatjes de les històries que escrivia des que estudiava batxillerat. Desprès d'acabar els seus estudis va estar treballant com a guionista de comics i també de cinema.


A la seva obra podem trobar multitud de temes diferents, l'ecologia, l'adolescència, la novel·la negra, aixì com l'erotisme. Les seves dues últimes novel·les s'han centrat en la història de Barcelona: Cabaret Pompeia (que tracata des de l'època del pistolerisme a Barcelona, fins a la mort de Franco) i ara Cicatrius de 1714.

Cicatrius de 1714 tracta sobre el setge de Barcelona i comença el 3 d'abril de 1714, quan la guerra va deixar de ser una remota tronada de canons. Aquell dia, quan les bombes van començar a caure sobre Barcelona, Lluís Sistach va descobrir amb estupor la fragilitat d'un nen com ell davant la bestialitat de la guerra. En una ciutat plena de banderes que diuen «Viurem lliures o morirem». Lluís rep amb indignació la decisió del pare de protegir la família traslladant-la a Badalona. Convençut que el pare és un covard i que fugir és de traïdors, el noi sent una atracció irresistible pel món dels espies, sense sospitar els secrets que s'amaguen en la seva pròpia casa. Si voleu assistir a la presentació d'aquest llibre, ho podeu fer dijous 19 de setembre, a les set del vespre al Museu d'Història de Catalunya.

També et pot agradar

0 comentaris