Activitat sobre l'exposició "Novel·les de Barcelona"

divendres, de novembre 11, 2011

Aquesta setmana la biblioteca va realitzar amb un grup d'alumnes una activitat basada en l'exposició mensual d'aquest mes: novel·les sobre Barcelona. L'objectiu d'aquesta activitat era:

- Donar a conèixer als alumnes que existeix una producció literària (novel·les, poesia, còmics i teatre) on les ciutats i els llocs, són un personatge més de la trama o potser fins i tot el personatge principal.
- Donar a conèixer als alumnes que a aquest tipus de material es parla sobre llocs coneguts.
- Donar a conèixer als alumnes, que existeix literatura ambientada a llocs per a ells quotidians.
- Debatre amb els alumnes sobre els motius que ells pensen que hi ha darrera d'aquest tipus de literatura. 
- Finalment es fa un petit experiment amb els alumnes, que permet de manera vivencial experimentar les idees d'aquest debat.

Aquí us deixem una imatge de l'activitat


Aquesta activitat està inclosa al Pla lector del centre i per tant forma part del currículum educatiu. Amb aquesta la biblioteca vol apropar la literatura, l'equipament i el seu fons als alumnes. A més això és vol fer d'una forma lúdica, ja que aquesta és l'única forma de la que es pot gaudir el plaer de la lectura, però a més també es vol donar als alumnes el protagonisme i fer que per un moment siguin el centre de la biblioteca, ja que al final els usuaris són la raó de ser d'aquest equipament.

També et pot agradar

0 comentaris