Visita número 100 del curs

18:09

Des de la biblioteca volem compartir amb tots vosaltres, que avui hem assolit el visitant número cent d'aquest curs. Això que només fa deu dies (hàbils) que es va obrir l'institut i per tant el servei de biblioteca.

Durant aquests deu dies han passat per aquí més de cent estudiants, professors i personal no-docent del centre, que ha utilitzat els diferents serveis: impartir classe dins de la biblioteca, fer ús del servei de préstec, utilitzar els ordinadors instal·lats a la biblioteca i el seu programari, llegir la premsa del dia, etc.

És per aquest motiu que aprofitem per recordar que poden accedir als serveis de la biblioteca tota la comunitat educativa del centre (alumnes, professors, treballadors i pares i mares dels alumnes del centre).

Aprofitem l’avinentesa per indicar que els serveis de la biblioteca no s'acoten només al préstec de documents, si no i com ja han fet les més de cent persones que han passat per aquí: llegir els diaris del dia i les revistes que ens van arribant a la biblioteca, utilitzar els ordinadors i els seu programari, servei d’informació bibliogràfica (o si ens és possible de qualsevol altre tipus), assistir als cercles de lectura i a les altres activitats de dinamització lectora que gestiona el centre, recomanar la compra d'un document, etc.


També et pot agradar

0 comentaris