SETMANA DE LA NOVEL·LA NEGRA

dijous, de febrer 07, 2008
Des de l'any 2005 que cada lera setmana de febrer se celebra a Barcelona la Setmana de la Novel·la Negra. S'aprofita per presentar les novetats del gènere i homenatjar a algun autor ja traspassat. També s'organitzen durant aquests dies diverses activitats per promocionar-la: taules rodones, conferències...etc

L'edició d'enguany ret homenatge a l' escriptor Jaume Fuster, autor de títols com De mica en mica s'omple la pica Se li ha dedicat una taula rodona per parlar de la seva obra.

La biblioteca Jaume Fuster de Plaça Lesseps, coincidint amb la Setmana de la Novel·la Negra, ha fet una exposició en el vestíbul sobre el Gos dels Baskerville, de A. Conan Doyle. Ben segur que alguns de vosaltres coneixeu aquest llibre protagonitzat per un dels més cèlebres dels detectius de ficció: Sherlock Holmes. Es tracta d'una història ben explicada amb una intriga que es manté fins al final. Potser alguns de vosaltres vau ser tan sagaços que vau endevinar el culpable abans d'arribar al final ? Si és així l'enhorabona, ja us podeu dedicar a fer de detectius , encara que sigui en casos més insignificants. Si encara no heu llegit el llibre aneu a veure l'exposició i us n'agafaran ganes. Aquest i d'altres títols de novel·la negra els podeu trobar a la nostra biblioteca.
web d'interès: http://www.geocities.com/clubdelsdetectius/

També et pot agradar

0 comentaris