Tobi Lolness, Timothée de Fombelle

diumenge, de gener 20, 2008

Tobi Lolness és un llibre de fantasia molt interessant. En Tobi és un noi que viu amb la seva família en una societat formada per uns éssers diminuts que habiten en un arbre molt gran. En Tobi és un d'ells, té tretze anys i només fa un mil·límetre i mig.

Al llibre en Tobi ens explica perquè s'ha quedat sol i s'ha convertit en un fugitiu. Resulta que el seu pare ( en Sim Lolness) ha creat un invent revolucionari però considera que aquest podria destruir l'arbre i no permet que en Mitch (el cap del consell de l'arbre) el toqui. Per això són desterrats a les branques baixes, on es faran una casa com puguin i on en Tobi coneixerà l'Elisha. Més endavant començarà la persecució a la seva família que en Tobi haurà de suportar la majoria del temps en solitari.

Aquest llibre és la primera part de les aventures de Tobi Lolness, escrita per en Timothée de Fombelle. Ha tingut un gran èxit entre el jovent a França, ha guanyat el premi Andersen i espera ser traduït a bastants idiomes. A França ja ha sortit la segona part. Xavier Velázquez 3r E.S.O

També et pot agradar

0 comentaris